Έκθεση Τεχνολογίας σχολικού έτους 2014-15 του 3ου Γυμνασίου Τρικάλων.

Καθυστέρησα πολύ να ανεβάσω τη δουλειά- προσπάθεια που κάναμε την περασμένη σχολική χρονιά 2014-15. Ισχύει βέβαια «το κάλιο αργά παρά ποτέ», οπότε έστω και έτσι, ελπίζω να βοηθηθούν τα παιδιά παίρνοντας ιδέες,για τη νέα προσπάθεια που ξεκινούν τη σχολική χρονιά 2015-16.Υπόσχομαι να  συγκεντρώσω και να αναρτήσω υλικό παλαιότερων ετών, όσο  το δυνατόν συντομότερα.Όμως  μπαίνοντας εδώ και εδώ θα δείτε αυτό το υλικό που έχει αναρτηθεί στο ιστολόγιο του 3ου Γυμνασίου Τρικάλων και αφορά προηγούμενα σχολικά έτη.

ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ  2014-2015

Μια ακόμα σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα κάνουμε τον απολογισμό μας, για να επισημάνουμε θετικές πρωτοβουλίες και αποτελέσματα. Ταυτόχρονα δεν θα παραβλέψουμε να ερμηνεύσουμε και να επικεντρωθούμε στις δυσκολίες που συναντήσαμε. Είναι σημαντικό, κάνοντας την αυτοαξιολόγησή μας  να τονίσουμε τα θετικά σημεία και πλεονεκτήματα των προσπαθειών μας κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Εξίσου σημαντικό όμως είναι, να υπογραμμίσουμε και τα αίτια, που σε κάποιες περιπτώσεις μας οδήγησαν σε λανθασμένες ή αναποτελεσματικές προσπάθειες. Σαφώς και υπήρξαν δυσκολίες, που όμως με πολύ προσπάθεια, κουράγιο και θέληση  ξεπεράστηκαν, ώστε τελικά να γευτούμε τη  χαρά και την ικανοποίηση, που δίνει το δημιουργικό-τελικό αποτέλεσμα στο δημιουργό.

Με οδηγό μας τα ρήματα: ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ- ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ- ΣΧΕΔΙΑΖΩ- ΟΡΓΑΝΩΝΩ- ΔΟΥΛΕΥΩ – ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΩ – ΥΛΟΠΟΙΩ- ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ…….

ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ  (χωρίς εργαστήριο) να κάνουμε πράξη τα περισσότερα από αυτά που θελήσαμε και τολμούμε να σας τα παρουσιάσουμε.

Ακολουθεί ΑΛΜΠΟΥΜ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ έκθεσης Τεχνολογίας 2014-15 με φωτογραφίες από τα Ατομικά έργα των μαθητών της Α΄Γυμνασίου, αλλά και οι ΜΑΚΕΤΕΣ των ομαδικών εργασιών της Β΄τάξης του 3ου Γυμνασίου Τρικάλων.

Βάρκα που κινείται

Βάρκα που κινείται

Αυτοκίνητο που κινείται με λάστιχο

Αυτοκίνητο που κινείται με λάστιχο

Advertisements
This entry was posted in Ατομική εργασία Α Γυμνασίου, Αξιοποίηση άχρηστων υλικών και όχι μόνο, Δημιουργώ, Εργασίες Α Τάξης Σχολ. έτος 2014-15, Κατασκευές, Κατασκευές Α γυμνασιου, Κατασκευή μακέτας, Τεχνολογία Α Γυμνασίου, Τεχνολογία Β Γυμνασίου and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s